donderdag 11 februari 2010

Carnaval

Vandaag is carnaval op school van m'n dochtertje. Deze ochtend kwam er een echte clown naar school en deze namiddag is er feest met stoet en pannenkoeken !
Eergisteren was ze er van overtuigd : "Ik wil Piet Piraatje zijn !" dus mama gisteren nog vlug een piratenhoed in elkaar flansen !
Tegen dat m'n "meesterwerk" klaar was was madam al van gedacht veranderd en wou ze prinses zijn !! Gelukkig heeft ze van meme een prinsessenkleed gekregen voor haar verjaardag dus dat was geen probleem !

Deze middag is ze dan vertrokken met haar kleed aan (met haar bottines onder lol ) en haar gezicht geschminkt, en in m'n haast ben ik toch wel vergeten een foto te nemen !!!! Ik hoop dat ze straks niet te moe is en nog wat goedgezind is dan kan ik er straks misschien nog één maken...

......

Joepie toch nog één foto kunnen nemen want ze was verschrikkelijk moe en lastig maar je kan wel nog haar swirls en bloemetjes op haar gezicht zien :


Groetjes
ann

5 opmerkingen:

Ilonka zei

Amai wat een heerlijk toetje en wat een plezier om zo mooi verkleed te zijn. Een prachtige foto. (LOL)

groetjes ilonka

Isabel De Pauw zei

HEEL LEUK !!

Ingrid zei

hahahahhaha wat een verhaal , ik kan het mij best voorstellen ! Wat een deugniet , ze ziet er schattig uit !Een echt prinsesje maar Piet Piraat past beter bij haar karakter !!!! (lol).....:)

Lenet zei

Dat is nog eens een enge hello Kitty piraat en wonderschone Prinses..Als ze de volgende keer weer twijfelt wordt ze toch gewoon een piratenprinses?

Evelien zei

Superschattig!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin