maandag 29 maart 2010

Nieuwe Prima

De nieuwe Prima materialen zijn gewoonweg prachtig !! Ik keek er al een hele tijd naar uit en ben toen ze hier verkrijgbaar waren direct mee aan de slag gegaan. De lootjes zijn echter blijven liggen en heb ze nu pas afgewerkt :



Alle materialen zijn Prima, behalve de "baby" is Thickers. De journaling is geschreven op een verpakkingsmateriaal dat ik ook geponst heb met een Martha Stewart pons (was niet zo makkelijk want de verpakking is eigenlijk wat te dik hiervoor)


Enkele detailfoto's :







En de tweede is een layout over m'n jongste dochter die voor de eerste keer mee gaat naar de kapper ; één van de andere klanten heeft de foto genomen en ik heb er niet aan gedacht om achteraf ook een "na" foto te vragen ! Maar de uitdrukking op deze foto maakt al veel goed, ze ziet er echt wel triest uit hé ? Ze was er echt niet gerust in, gelukkig kon de mevrouw die de foto voor ons genomen heeft haar daarna wel wat aan het lachen brengen.




De assepoester is uitgeknipt uit een kartonnen verpakking en vond ik wel leuk hierbij. De gescheurde en omgerolde hoeken had ik gezien bij Camilla (bloglijst).

En terug een paar close-ups :







groetjes
Ann

vrijdag 26 maart 2010

So adore you

Het is al een tijdje geleden dat ik hier nog iets gepost heb. Ik vrees dat ik vooral ben bezig geweest met de verbouwingen en met de (re)organisatie van een aantal kamers in huis. Binnenkort worden de ramen van de bureau geplaatst en kan ik daar een werktafel installeren en m'n scrapgerief terug beneden halen.

Ik ben ondertussen wel al eens met de nieuwe Prima lijnen aan de slag gegaan maar deze lo's moeten nog gelijmd worden, ik hoop binnenkort toch al iets te kunnen tonen.

Een tijdje terug heb ik wel eens een heleboel layouts afgewerkt die al een tijdje lagen te wachten. Dit is er eentje van en ik vrees dat het weer een hele drukke is geworden hoewel ik de kleuren en de compositie wel mooi vind geworden :



Fijn weekend,

groetjes
Ann

zaterdag 13 maart 2010

Guestdesigner for Notre malle aux trésors

A few weeks ago I was asked by Cathia of scrapblog Notre Malle aux trésors if was interested to be guestdesigner for their next challenge. I was very flattered that such talented ladies had choosen me this time and of course I didn't hesitate for a moment. This blog shows some great work by some very talented scrapbookers from all over the world ; check out their blog : http://notremalle.canalblog.com and get inspired !!!

Enkele weken geleden werd ik gevraagd door Cat van Notre Malle aux trésors om guestdesigner te zijn voor hun volgende challenge. Ik was natuurlijk geflatteerd dat zulke getalenteerde dames mij hadden uitgekozen en heb onmiddellijk geaccepteerd ! Notre malle aux trésors is een ware bron van inspiratie, je vindt er prachtige werkjes van getalenteerde dames uit de hele wereld, neem vlug eens een kijkje op hun blog : http://notremalle.canalblog.com en laat je inspireren door al dat moois !


This is my contribution / Dit is de layout die ik maakte op basis van de schets voor de nieuwe challenge :








I've used Webster's Pages, Prima Flowers and Thickers. I've sanded the edges of the pictures to make them blend in more.

Ik heb papier gebruikt van Webster's Pages, de bloemen zijn Prima en de titel is Thickers en Webster's terug. De randen van de foto's heb ik geschuurd met schuurpapier om hen iets meer te laten overgaan in de achtergrond.


Have a great weekend everyone and thanks for visiting,
Ik wens jullie een heel fijn weekend toe en bedankt om langs te komen,

hugs
Ann

donderdag 11 maart 2010

Kaartenchallenge in2stamps




Dit is m'n deelname aan de maart challenge van in2stamps ; de opdracht was een easel kaart maken. Ik vind dit hele leuke kaarten want ze zijn helemaal niet moeilijk, je hebt er niet zoveel extra materiaal voor nodig dan een gewone kaart en toch heb je direct een ietwat specialere kaart.

Nog enkele detailfoto's :





Wie wil deelnemen kan terecht op de in2stamps challenge blog :


Er is terug een super prijs te winnen :

The complete Basic Grey Collection Origins 6" x 6" papers
&
3 stamps of your choice


Groetjes
Ann

Guess who's coming to...Hobbyfarm ?


Inderdaad, de talentvolle DONNA DOWNEY komt naar HOBBYFARM om er enkele superleuke workshops te geven !!!

Zorg dat je erbij bent voor één van volgende 3 workshops (of misschien wel alledrie want het wordt ongetwijfeld moeilijk kiezen !) :

Pressed for Succes
vinyl & canvas album


op dinsdag 13 april van 18-21u :



SWATCHES:
'Create a masterpiece'
3 canvas swatch artworks in framed loop

op woensdag 14 april van 13-17u :




PAINT, WATERCOLOR, DOODLE
'laugh often, wonder and live artfully'
acrylic and chipboard album

op woensdag 14 april van 18u30-21u30




Bovendien kan je één van de workshops winnen !

Surf vlug naar hun website : hobbyfarmblog.blogspot.com en reserveer snel een plaatsje !

vrijdag 5 maart 2010

Skissedilla #49


Again a great sketch for this week's challenge over at Skissedilla ! This is my interpretation :




Paper : Prima Marketing, Basic Grey Doilies Lemonade
Flowers, pebbles & swirl : Prima Marketing
Chipboard : Maya Road (acrylic paint & glossy accents)





The little bird is a stamp from Imaginisce.

This is the sketch, take a look at their blog, you can enter the challenge until sunday :



Have a great weekend !!

hugs
Ann

donderdag 4 maart 2010

Superleuke verrassing !!

Toen ik deze namiddag de mails bekeek wachtte mij een aangename verrassing : ik heb namelijk de februari-challenge bij Hobbyfarm gewonnen !!!! Ben superblij natuurlijk, niet alleen is er een leuke prijs maar ook een plaatsje als guestdesigner voor één van de volgende challenges !

Hier nog eens de layout waar ik mee won :



Binnenkort vind je op hun blog de nieuwe challenge van maart !

Fijne avond,

Ann

woensdag 3 maart 2010

Challenge In2Hobby



Dit was m'n inzending voor de in2hobby challenge van vorige maand. Ondertussen kan je op hun blog de nieuwe uitdaging vinden voor maart.

Opdracht was een sketch en ook enkel Basic Grey papier gebruiken.
De parels is één swirl die ik in verschillende kleinere stukken heb geknipt en hiermee één lang snoer gemaakt.
Ik kon het niet laten en heb terug een wolk te voorschijn getoverd (vind deze zoooo leuk)

Nog een fijne avond en tot de volgende !

Ann

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin