maandag 29 maart 2010

Nieuwe Prima

De nieuwe Prima materialen zijn gewoonweg prachtig !! Ik keek er al een hele tijd naar uit en ben toen ze hier verkrijgbaar waren direct mee aan de slag gegaan. De lootjes zijn echter blijven liggen en heb ze nu pas afgewerkt :Alle materialen zijn Prima, behalve de "baby" is Thickers. De journaling is geschreven op een verpakkingsmateriaal dat ik ook geponst heb met een Martha Stewart pons (was niet zo makkelijk want de verpakking is eigenlijk wat te dik hiervoor)


Enkele detailfoto's :En de tweede is een layout over m'n jongste dochter die voor de eerste keer mee gaat naar de kapper ; één van de andere klanten heeft de foto genomen en ik heb er niet aan gedacht om achteraf ook een "na" foto te vragen ! Maar de uitdrukking op deze foto maakt al veel goed, ze ziet er echt wel triest uit hé ? Ze was er echt niet gerust in, gelukkig kon de mevrouw die de foto voor ons genomen heeft haar daarna wel wat aan het lachen brengen.
De assepoester is uitgeknipt uit een kartonnen verpakking en vond ik wel leuk hierbij. De gescheurde en omgerolde hoeken had ik gezien bij Camilla (bloglijst).

En terug een paar close-ups :groetjes
Ann

7 opmerkingen:

natacha zei

schitterende layouts ann
is idd heel leuk papier
ik hou er ook wel van ook heb je mooie bloemen gebruikt
groetjes natacha

sandra zei

Hele mooie layouts.

groetjes sandra

Ingrid zei

je nieuwe lay outs zijn weer heel mooi en persoonlijk ben ik ook nogal liefhebber van prima , ik vind hun papier , bloemen en embellishments super !Je hebt er hier dan ook weer mooie dingen mee gedaan !

An Zeelmaekers zei

leuke LO's... die bloemen zijn prachtig he om mee te werken!

Chantal van de Kant zei

Mooie LO's. Heel leuk blog heb je.
Groetjes
Chantal

Lenet zei

Super Lay out weer geworden. En de nieuwe Prima is inderdaad zoooo gaaf.

Josee zei

Hallo,
Ik vind het prachtig wat je maakt.
Ik ben een totale leek wat scrapping betreft. Ben dit weekend allerlei materiaal gaan kopen omdat ik graag ook met m'n eerste scrapbook wil beginnen. Ik zocht naar nog meer materiaal dat bruikbaar is en kwam bij jou terecht en bij jou zie ik zóveel. Dat is heerlijk.Dank je . Zo help je me al een heel eind op weg.

Groetjes José

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin