zondag 26 juli 2009

Prima Build-a-page juli




Een moeilijke schets, vond ik toch, deze maand bij Prima. En hoewel ik hem eerst zelfs niet zo speciaal mooi vond ben ik uiteindelijk zelfs al een tweede layout ermee aan het maken ! Ik post ook deze zodra hij af is.

Dit is alvast de eerste die ik er mee heb gemaakt :


De titel is gesneden met de Cricut (yasmine), de rubon is eveneens Prima, deze heb ik op steinbach aangebracht en vervolgens uitgesneden zodat ik deze met 3d-foam tussen de bloemen kon plaatsen.




Bedankt om even te komen kijken ; fijne zondagavond,

woensdag 22 juli 2009

A toddler's favorites

Eindelijk nog eens een layout gemaakt zonder schets ; heb het gevoel toch meer vrijheid te hebben zonder schets, ik kan meer schuiven, combineren, ...



Ik vond het papier van Prima met de konijntjes zo leuk en perfect voor de foto's van Arwen met haar knuffelkonijn, ook het andere materiaal is van Prima met uitzondering van de titel, deze zijn terug Thickers (zijn tegenwoordig favoriet : leuk materiaal en gebruiksvriendelijk, geen geknoei met verf en andere toestanden).

De gehaakte bloemen zijn "home-made" door m'n schoonma, heb er nog een hele voorraad maar vind ze moeilijk te gebruiken op layouts, dus nu toch eindelijk eens kunnen verwerken !

De blauwe steentjes zijn Kruidvat, de clip Making Memories.


The "bunny"paper from Prima is just perfect for these pictures of Arwen with her bunny. The other materials used are also Prima. De title again are Thickers (my favorites these days: fun material, easy to use, no mess with paint and others) The crocheted flowers are "homemade" by my mother-in-law, I have a whole stock of them but I find them difficult to use on layouts. The blue stones are Kruidvat, de clipping Making Memories.

Groetjes

zaterdag 18 juli 2009

Scrappassion

Ik had zoveel zin om deze foto te scrappen, ik vind 'm zo leuk ! En Lemonade, de nieuwe lijn van Basic Grey, paste er perfect bij ! Vond ook dat deze layout vroeg om chipboard en dit was nu net de uitdaging voor juli op de Scrappassion Challenge Blog. Dus het leek me wel leuk met deze lo een eerste maal mee te doen.
Hoewel ik niet gewoon ben in deze stijl te scrappen, ben ik toch wel tevreden over het resultaat, het is een heel zomerse, pittige lo geworden :

I so much wanted to scrap this picture, I just love it ! And Lemonade, the new BG paper is just perfect for it ! I also felt like it needed some chipboard, and it just happens this was this month's challenge on Scrappassion Challenge Blog. So I've entered the challenge for the first time with this layout. I'm not used to scrap in this style but I'm nevertheless happy with the result:





De titel, pijl en accolades zijn chipboard met verf en Glossy Accents. Bloemen en chipboard pijl van Prima, de vilten bloemen zijn Artemio.

Tof dat je even langskwam, laat gerust een berichtje achter,
nog een fijne zaterdagavond

zaterdag 11 juli 2009

Little mommy


Deze schets was de challenge bij Hobbyfarm voor juni. Ik heb de layout niet meer tijdig kunnen afwerken, heb hem nu pas klaar :



Het is een layout over Arwen op stap met haar poppen in onze tuin.
Alle gebruikte materialen zijn Prima behalve het roze en groene lint en de chipboard titel is Basic Grey.

Bedankt om even te komen kijken. Ik vind het altijd leuk als je een berichtje nalaat.

Nog een fijn weekend ,
groetjes





Above sketch was june's challenge at Hobbyfarm but I've only just finished it now.
I've made the layout about Arwen walking in our garden with her dolls. All materials are Prima except the salmon and green ribbon, the chipboard title is Basic Grey.
Thanks for taking a look at my blog ; don't hesitate tot leave a little note !

Have a nice weekend everyone,
hugs





vrijdag 10 juli 2009

Award



Ik ontdekte deze avond een leuke verrassing op de blog van Lenet (http://scraplenet.blogspot.com/) : m'n tweede award ! (De eerste kreeg via de oude blog van scrapsnoes maar heb deze nu pas toegevoegd)

Heel erg bedankt hoor Lenet en ik geef hem natuurlijk graag door :

Ann G. (het scrapjuweeltje)
Carine (scrapstar)
Charlot (nuts about scrapbooking)
Evelien (Eveliendesigns)
Ingrid (ingrid's creativiteitscorner)
Isabel (Isa's blog)
Kenneth (kennyscrapper)
Natacha (my scrapdesigns)
Sandra (sandra-vv)
Saskia (snippers & co)
Wendy (in2hobby)

Dit zijn de regels :
Accepteer de Award en post het op je blog, samen met de naam en bloglink van de persoon die hem aan je heeft gegeven.
Geef hem door aan 15 blog's die je pas hebt ontdekt. Denk er aan de bloggers te laten weten dat ze een Award hebben ontvangen.


Groetjes,
Ann

dinsdag 7 juli 2009

Prima Build-a-page juni




Voor de challenge van Prima maakte ik op basis van bovenstaande schets deze layout van Arwen. Ik gebruikte voor de swirl het oranje vilt lint van Prima, voor de kaders heb ik het papier verknipt en hiermee één grote kader gemaakt.
De titel zijn Thickers.



Groetjes
Ann

woensdag 1 juli 2009

All that Jazz



Bij in2hobby was er terug een hele mooie schets voor hun challenge van juni. Ik maakte deze zomerse layout van m'n jongste dochter Noor die dolgraag met de trompet van haar grote zus speelt en op die ene foto lijkt het precies of ze erop blaast, vond het zo een leuke foto, die moest gewoon gescrapt worden!



Het papier is My Mind's Eye, de swirl en de bloem Prima, de vlinder is ook deze keer Kruidvat, en de titel is Webster's en Thickers.

Groetjes
Ann

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin