zondag 20 december 2009

WInter wonderlandZoals een groot deel van Europa is ook België niet ontkomen aan de sneeuwval deze laatste dagen. En hoewel onze oudste dochter nog steeds een flinke hoest heeft van haar griep vorige week, mocht ze deze middag toch goed ingeduffeld eens in de tuin.
We hebben vlug een kleine sneeuwman gemaakt, we hebben hem geplaatst dat ze hem kan zien vanuit de keuken. Kleine zus is nog steeds aan de aerosol, dus zij heeft ons nauwlettend in de gaten gehouden vanachter de keukendeur.Nu ons lekker warmen onder een dekentje en een warme chocomelk en vanavond nog de laatste kerstkaartjes maken. Ik heb er jullie trouwens nog een heleboel te tonen maar nog heel wat mensen hebben hun kaart nog niet ontvangen dus ik wacht nog even voor ik ze hier plaats.

Nog een gezellige zondag iedereen ,

Ann

4 opmerkingen:

Ingrid zei

Voor wie er door moet misschien niet makkelijk en wel gevaarlijk maar de natuur is zo mooi nu en voor de kinderen is het dolle pret ! Arwen ziet er leuk uit in de sneeuw en blijkbaar geniet ze ervan ook!

natacha zei

schitterende foto's ann
was de moeite hé is toch eens mooi ook alles bedekt onder een mooi wit sneeuwtapijtje
grtz natacha

Inge zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Inge zei

Leuke foto's! Ik vond de sneeuw ook super. Van mij mocht er nog veeeeel bijvallen maar ze is al weer bijna weg. Ben vrijdag naar Het Leen geweest. Er was bijna geen volk en alles was wit! Fantastisch! Wat kan het leven toch schoon zijn :-)
Groetjes, Inge

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin