maandag 26 april 2010

New card blog !


At the beginning of my new card blog I will be posting a little sneak here as well.

You can find the card on my card blog :

vrijdag 23 april 2010

Nieuwe uitdaging !!

Hallo iedereen ! Het is een tijdje geleden dat ik nog iets gepost heb maar het is hier nog steeds hectisch, het einde van de werken is nog steeds niet in zicht !

Ondertussen heb ik wel groot nieuws : sinds een paar dagen behoor ik tot het design team van In2stamps ! Ik vind hun stempels echt fantastisch, een beetje sprookjesachtig zelfs ! Ik ben dan ook zeer blij en enthousiast om met de stempels aan de slag te gaan !

Dit geeft ook de doorslag om eindelijk eens met een kaartenblog van start te gaan. Ik zat er al een tijdje mee in m'n hoofd omdat de meeste mensen toch ofwel kaarten ofwel scrappagina's maken en dan leek het me aangenamer voor m'n volgers dat ze kunnen aansluiten bij hetgene hen het meest interesseert.

Hier vind je dus m'n nieuwe blog waar vooral KAARTEN zullen komen en andere "creatieve" uitspattingen : http://alacartecardscrafts.blogspot.com/

Op m'n huidige blog blijf ik uiteraard layouts plaatsen !

Zo, ik hoop binnenkort m'n eerste kaarten te kunnen gaan posten en dat ze toch wat in de smaak zullen vallen.

Fijn weekend iedereen,

groetjes
Ann

Hello !

It's been a while since I've posted something but things have been hectic around here. We're still renovating and there's still a lot to be done !!

But I have some great news : I'm now a member of the In2stamps Design Team. I'm very excited of course, their stamps are great !

I'm also starting a second blog for my cards : http://alacartecardscrafts.blogspot.com/

But I will keep posting my layouts here of course.

Have a great weekend everyone !

Hugs,
Ann

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin