zaterdag 19 januari 2008

20x20" layout


Voor een fotoswap op Scrapfeeling maakte ik deze 20x20" layout.

Bazill, gelpen, kleurpotlood en zelfgesneden chipboard.

donderdag 17 januari 2008

Vakantielayout


Nog ééntje af voor het album van Arwen : haar eerste uitstapje naar zee ! Deze layout hing al een paar weken in de winkel hoewel ik nog hier en daar iets moest toevoegen. Nu dus de afgewerkte versie !

Het papier is van Fancy Pants & Making Memories ( het diecut papier is echt fantastisch !!!). De chipboard is van Basic Grey en is bewerkt met Perfect Pearls.


maandag 14 januari 2008

Trots

Deze layout is gemaakt met een enveloppenswap op Scrapfeeling. Nog ééntje af dus voor Arwen haar album.



Reacties altijd welkom!

Tot de volgende !

vrijdag 11 januari 2008

Lintenmanie !!!


Al sinds ik de Bind-it-all heb, wou ik dit super project maken ! Geen wirwar van linten meer, geen kreuken meer en bij crops op verplaatsing heb ik voortaan steeds het juiste lintje bij : in dit nostalgische lintenboekje is mijn verzameling linten mooi op kleur gesorteerd. Ik gebruikte papier uit de Stella Ruby- lijn van Basic Grey.

Een nieuw begin...

Een nieuw jaar ... een nieuw begin... Ik zit dan ook weer vol goede voornemens om het komende jaar de dingen anders aan te pakken en beter te doen dan voorheen ! We gaan er weer vol goede moed tegenaan !

Eén van die voornemens is om eindelijk mijn blog eens voeten van de aarde te doen krijgen ; en ik beloof geregeld jullie mijn creaties voor te schotelen. Ik ben momenteel vanalles aan het afwerken (was één van die goede voornemens) en laat binnenkort mijn eerste nieuwe projecten op jullie af.

Hier alvast een layout die sommigen misschien wel al kennen. Deze is gemaakt tijdens een online crop en ik ben er wel tevreden over (eindelijk eens met het piratenpapier van Rusty Pickle kunnen werken!).


Tot de volgende !

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin